AKTUELNO

Poznaje sina, vidi pravu ljubav između njih.

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su prethodnih dana imali jako velike oscilacije u njihovom odnosu, a to je rezultiralo i raskidom, koji je više potencirao Stefan. Međutim, sinoć se desio preokret, pa je on rešio da Jovani da drugu šansu, kada su razgovorom rešili nesuglasice i poljupcima obnovili vezu.

Komentar na ovu situaciju je imao i Stefanov otac, Osman Karić, pa smo ga upitali da li su njegova osećanja prava, ili se Jovani vraća zbog, kako su svi pričali, griže savesti.

Stefan ništa ne radi fejk i radi kadra da bi tamo opstao, što se ne bi reklo za mnoge druge učesnike iz Bele kuće, ali da ih sad ne navodim. Da mu nije stalo, verujte da ne bi sa njom proveo ni 5 minuta u razgovoru, a kamoli u istom budžetu, i pod istim jorganom u krevetu - rekao je Osman za Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

On se osvrnuo i na njegovu vezu od prošle godine, pa je uporedio njegov odnos prema Ivi Grgurić i odnos sa Jovanom.

Setite se samo prošlogodišnje veze sa Ivom, čim je video da stvari nisu kako treba, i njena "emocija od 5 posto" odmah je napravio tampon zonu, to jest kineski zid između sebe i nje - dodao je Stefanov tata.

Foto: TV Pink Printscreen

Osman je prokomentarisao i Stefanove trenutne emocije, pa nam je otkrio i zašto je ponekad odbojan prema njoj.

Moram reći da je Stefan pomalo sujetan, čak u nekim situacijama i kompleks kada je u pitanju njegova devojka, u ovom slučaju Jovana. Kad to kažem, mislim na nepoverenje koje ima u nju, zaljubljen je ali jednostavno izranjavan od nekih prethodnih veza, gde se razočarao zbog neuzvraćene i lažne ljubavi. Poznavajući svoje dete, znam da se zaljubio u Jovanu, ali strah da mu ne zabije nož u leđa i ne povredi ga, je trenutno jači od emocija, tj. razmišlja glavom više nego srcem - rekao je Osman i dodao:
Stefan voli Jovanu, a time što je često tera od sebe, samo proverava da li je njena ljubav zaista iskrena i koliko. Drago mi je što mu Jovana svojim vraćanjem, pa čak neki kažu sopstvenim ponižavanjem, pokazuje da je ljubav ili zaljubljenost iskrena. Nadam se, i voleo bih da ta veza opstane.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: I.P.

#Zadruga