AKTUELNO

Analize pretučenog fotografa dokazuju da je folk pevač kriv.

Pevač Aca Lukas negirao je da je pretukao fotografa ''Srpskog telegrafa'' Milana Lučića i istakao da je on njega prvi udario.

Foto: Pink.rs

Lukas je juče priveden nakon što je nasrnuo na fotografa ovog dnevnog lista, koji je napravio nekoliko fotografija kuće u kojoj živi pevač.

- Napao me je samo jer sam radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mestu, na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami. Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom. Pa mi je krenuo da cepa majicu, onda je uzeo motku drvenu i udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi. Pao sam. Nije prestajao da urla. Okrenuo se i rekao idem kući po pištolj da vas pobijem. Uplašio sam se za svoj život jer znam da je poznat i moćan. Smirio sam se tek kad je došla policija, a onda i hitna pomoć. Ostao sam u bolnici gde mi ukazuju pomoć i moram da ostanem na detaljnijim pregledima - kazao je juče fotoreporter dnevnog lista "Srpski Telegraf".

Foto: Pink.rs

Nakon incidenta, na fotografijama sa koje su nastale na licu mesta vidi se da je Milan Lučić pretučen, a u izjavama za medije Lukas je to demantovao.

Foto: TvPink Printscreen

- Da li misliš da ja mogu da teško povredim čoveka od 130 kilograma sa svojih 75 kilograma? Oni su mi ceo dan džedžali ispred kuće i kad sam pomislio da su otišli, hteo sam da prošetam i hteo sam i ćerku da povedem, ali na svu sreću nisam. I onda sam ih video preko ulice i samo sam mu prišao da ga pitam "izvini, šta hoćete mene ceo dan danas". Slikali su mi i dete kad je izlazilo iz obdaništa. Pitao sam ga "u čemu je problem", a on mi je na to rekao "šta te boli ku*ac". I ja ni tad nisam hteo da ga napadnem. Rekao sam mu "daj taj aparat, druže, da izbrišeše slike, pa da ideš" i ja kako sam krenuo da ga uhvatim za aparat, ne da mu otmem, nego da ga podignem, on je uzeo i udario me i onda smo se, naravno, pošibali. Sve stoji u mojoj izjavi - rekao je Lukas za Pink.rs.

Ipak, izveštaj lekara koji je pregledao fotografa tvrdi surotno - u njemu se navodi da je pacijenta pretukla poznata osoba, prvo rukama, a potom i letvom u kojoj je bio ekser,

Foto: Privatna arhiva

Doktori su utvrdili da on ima krvavu razderotinu na desnoj podlaktici, kontuziju leve podlaktice i regije vrata. Pored toga, u izveštaju se navodi da je Lučić primio tetanus i antibiotike, te da mu je perporučeno da ode na bolovanje u trajanju od dve nedelje.

Lučić je upućen i na dijagnostiku CT skenerom, koji je otkrio da on srećom nema unutrašnjih povreda.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#E-stock/Milan Lučić

#Fotografija

#tuča

'