AKTUELNO

Ponovo se pokačili!

Naredni prilog koji je prikazan u emisiji "Gledanje snimaka" bila je svađa Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića zbog ponašanja na žurki na kojoj je nastupala pevačica Tijana eM, Stefanova bivša. Misica je tvrdila da se on ponašao drugačije nego inače tokom te žurke, dok je on za isto optuživao nju. Nastao je žestok sukob, a jedno drugo su optuživali za razne stvari. Karić je govorio da je misica folirant i da ne želi da prizna svoje greške.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa nisam slagao, sve što je ona rekla, ja sam ispričao, ništa nisam slagao da bi plakala zbog mene. Drugi su je napadali, videli stvari koje ja nisam. Ovde je divljala, posle htela da spusti loptu, to mi se nije svidelo. Trebalo je da prođe neko vreme, sve bi bilo drugačije, ona je htela odmah. Dovodi do ovih momenata, i ja sam katastrofa, nisam se promenio od prošlog puta, samo je nisam vređao. Najbolje da ostanemo slobodni, ne želim da je bilo ko vređa, pravi ono što nije, a to radim ja... Neka uživa sad - rekao je Stefan.
Ja kada imam nešto nerazjašnjeno, ne mogu da spavam, a da to ne rešim. Meni i te kako smeta što on tvrdi da sam ja bilo šta radila sa bilo kim dok sam bila sa njim u vezi. On tvrdi da sam gledala i radila nešto, a ja sam mu bila posvećena - pričala je misica.
Ja sam to video, a nisam ni znao da je pre bilo nešto - ustakao je Karić.
Da li ti smatraš da su drugi legitimni da ti potvrđuju nešto? Ja i dalje negiram da sam radila nešto dok sam bila sa tobom u vezi. Te stvari se nisu dešavale, ja ne sedim na dve stolice - poručila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije bilo samo jednom, nego više puta - poručio je Karić.
I ja sam videla neke stvari, ali neću da ih iznesem, jer to stvara patologiju zameranja - dodala je misica.
Ali čim ti ćutiš, trpiš, onda to posle eskalira na ovaj način - dodao je Darko.
On mi nikad ne prilazi posle svađa, uvek ja. Možda je jednom prišao. A i tad ne bi prišao, nego je mislio da je on kriv. Ja prilazim i kad smatram da sam kriva i kad nisam - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo, ne možeš da kažeš da ja nisam prilazio! Ti prilaziš, ali sam i ja - skočio je Karić.
Jovana, ispada da radiš namerno neke stvari. Da si ozbiljna žrtva njegova, meriš pritisak, plačeš, tražiš tablete, povraćaš. Zbog čega? I što nisi legla? - zamerio je Lepi Mića.
Jer se potresem. Ne mogu da spavam dok ne rešim stvari - poručila je misica.
Namerno onda radiš to - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle mesec dana mi kaže da ima strahopoštovanje. Šta ja to radim? - pobesneo je Stefan.

Nastao je dodatni haos misice i Karića oko istih tema zbog kojih su se i ranije svađali.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.