AKTUELNO

Otvorila dušu!

Punila je najveće stadione, najveće hale, nastupala je pred hiljadama ljudi, a imala je prilike da peva i Gadafiju. Čuvena pevačica Neda Ukraden je u velikoj ispovesti, koju če gledaoci ''Pink'' televizije imati priliku da gledaju u nedelju u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'', pevačica je otkrila da je njen najveći uspeh to što ima porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja kćer je meni moj najveći uspeh, jer ja sam njoj bila i otac i majka. U tom teškom periodu na pragu puberteta desio se taj rat u Bosni. Dete je istrgnuto iz korena iz svoje sredine, iz jednog jezičkog područja, jednog školskog programa, došla u drugi grad, drugu zemlju - priča Neda.

Ističe da joj nije sve u životu išlo tako lako. Zabranjivali su je, odgovarali od muzike, ali nisu uspeli.

Zamislite kako sam se osećala da posle 5 miliona prodatih ploča, posle hiljade koncerata, miliona ljuidi koji su te gledali, ti odjednom postaneš persona non grata (nepoželjna osoba) - priča Ukradenova.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkriva šta je uzrok tim zabranama koje su je koštale.

Između svih tih zabrana kreće se duboka ljudska zavist i mržnja zbog konkurencije koju su celog života osećali prema meni - zaključila je Neda.

Opširnije u velikoj životnoj ispovesti Nede Ukraden, koja će se u okviru specijalnog izdanaj emisije ''Premijera'' emitovati u nedelju.

Autor: M.M.

#Neda Ukraden