AKTUELNO

Naporan rad na pesmi i nastupu će uskoro doživeti svoju evrovizijsku premijeru!

Nakon otkazivanja pesme Evroviziji prvi put u istoriji takmičenja zbog pandemije koronavirusa prošle godine, mnoge zemlje učesnice odlučile su da svoijim izabranim predstavnicima ponovo ponude da ih predstavljaju i naredni put.

Tako je bilo i u slučaju grupe ''Hurricane'' koja je i ovogodišnji predstavnik Srbije na najprestižnijem muzičkom takmičenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije ''Premijera'' je samo dva dana pred njihov odlazak u Roterdam, razgovarala sa Ivanom, Ksenijom i Sanjom. One će u periodu između 18. i 22. maja nastupiti sa pesmom ''LOCO LOCO''.

Radimo 24 sata dnevno, stvarno radimo, ne spavamo uopšete. Jako smo uzbuđene, a ujedno čak nismo ni sigurno da li osećamo to da putujemo prekosutra - pričaju one.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da ćemo u Holandiji biti u karantinu, biće interesantno. Jedva čekamo - dodaje Ksenija.

Otkrivaju kako im je bilo kada su saznale da je Evrovizija prošle godine otkazana.

Nije nam bilo svejedno, dosta smo se spremale i verovale da ćemo otići sa tom pesmom ''Hasla la vista'' i predstaviti Srbiju u najboljem mogućem svetu, ali kada smo čuli da nećemo, mogle smo samo da se nadamo da ćemo ove godine otići - priča Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Više nam je legla ''Loco loco'', svakako, tu možemo da pokažemo vokalne sposobnosti više nego u prethodnoj. Nismo menjale tim, Sanja je pisala tekst, tako da verujem da ćemo da ostvarimo dobar plasman - dodaje Ksenija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom ispred objektiva premijerne kamare otkrivaju kako će izgledati nastup na prestižnom takmičenju.

Biće jako dinamično, kostimi će biti ludi kao što smo mi, isto frizura, šminka. Svaka reč u pesmi ima svoj pokret, dosta se igra, dosta se peva. Tako da će biti onako baš URAGANSKI - zaključila je Ivana Boom Nikolić.

Autor: M.M.

#hurricane