AKTUELNO

Navodni dečko bivše košarkašice vodio je dvostruki život.

Bivša košarkašica Milica Dabović posle skandaloznog raskida sa Simonom Šilikićem Šimetom uplovila je u vezu za izvesnim Vukom Rotenom, milionerom iz Beča.

To je zapravo njegov pseudonim, a radi se u stvari o Ljubi Hadžisteviću, čoveku sa Novog Beograda koji ju je prevario i vodio dvostruki život.

Milica je sve vreme krila izabranika sa kojim čeka dete od javnosti, a sad je otkriveno da njen izabranik već ima porodicu.

Foto: Instagram

Ljuba živi skromno na Novom Beogradu i daleko je od srećnog biznismena, a kako dobro obavešteni izvor tvrdi, on je celu priču o milioneru iz Beča izmislio kako bi fascinirao Milicu.

PROČITAJTE JOŠ: Posle brutalnog napada na fotografa "Srpskog telegrafa" OGLASIO SE ACA LUKAS: Sreća je što ga nisam polupao kao konja!

On se i sam skrivao kad je išao da se viđa s njom i nosio je kapuljaču kako ga slučajno ne bi fotografisali.

Foto: Srpski telegraf

Foto: BAR - STANICA 1884

- Ljuba je poznat kao neko ko odlično manipuliše sa ljudima, a Milica je samo njegov poslednji u nizu projekata. Nabavio je austrijski broj telefona i zadužio dvoja kola u rentakaru kako bi pred njom što bolje odigrao ulogu uspešnog biznismena iz Beča. S obzirom na to da se pojavio kada je tek okončala vezu sa Šimetom, bila je lak plen, pa je poverovala da je on stvarno galantni imućni biznismen. Ljubav je odmah planula, a s vremenom su se toliko zbližili da je on počeo sve više vremena da provodi u njenom stanu. Ona je u tom trenutku počela da sumnja u njegovo bogatstvo i priču, ali ga nije raskrinkala - objašnjava izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: RADA U STRAHU OD TERORISTA: Nadam se da ću ostati živa i zdrava!

- Pošto je video da je vrag odneo šalu i da u novonastaloj situaciji neće moći još dugo da se pretvara, rešio je da nestane iz njenog života. Samo se jednog jutra probudio i otišao s namerom da se nikad ne vrati - otkriva izvor.

Foto: Instagram

Ipak, Milica je demantovala navode izvora.

- Moj dečko se zove Vuk Roten i ne znam ko vam širi te dezinformacije i zašto ste navalili na mene - bila je kratka i dodala "možete u du*e da me poljubite i molim vas da taj odgovor objavite u celosti".

PROČITAJTE JOŠ: SMEJE JOJ SE CEO INTERNET! Bivša farmerka se SKINULA, ali svi su gledali samo u OVO! (FOTO)

Pink.rs

#Milica Dabović

#Vuk

#dečko

#košarkašice

'