AKTUELNO

Pevač zna da su on i njegov brat blizanac uzori njegovim naslednicima.

Pevač Dejan Matić, koji je bio gost redakcije portala Pink.rs pričao je sa nama o planovima za budućnost i o svojoj porodici, kao i o tome da se nada da će se njegovi sinovi Zoran i Konstatnin baviti muzikom.

On je pre tri nedelje objavio pesmu "Tvoja nevera", koja je već prikupila skoro 700.000 pregleda na Jutjubu, i zadovoljan je kako ju je njegova publika prihvatila.

Foto: Pink.rs

- Reakcije na pesmu "Tvoja nevera" su odlične. Već je sviram po nastupima i ljudi dobro reaguju. Pesmu je radila Divna Milovanović, s kojom sam već sarađivao, a j avolim da ispoštujem ljude koji su ostavili pečat u mojoj karijeri. Pesma mi je baš legla, to je jedna komercijalna klupska rumbica - rekao je Dejan i optimistično istakao da očekuje da će pesma postati letnji hit.

Kako pesma nosi takav naziv, pevača smo morali da pitamo da li je imao problema sa neverom, što njega nije iznenadilo.

- To su me svi pitali. Nisam nešto imao iskustva sa tim. Otpevao sam pesmu kao da sam se u njoj pronašao, ali se ne pronalazim. Možda ja vrlo brzo "provalim" osobu, pa ako će biti nevera, onda se sklanjam. Danas je malo ludo vreme, a s obzirom na to kakvo je vreme, ja sam dobro prošao što se tiče nevere - kaže on i dodaje da nas na jesen i pred novu godinu očekuju nas još po jedan singl od njega, a novi album, kako kaže, planira da objavi početkom marta.

Foto: Pink.rs

On je više nego ponosan na svoje sinove Zorana i Konstanina, s kojima ima odnos kakav je želeo.

- Dečaci su super, temperamentni, živi, što ja i volim, ali sve u granicama. Nekako smo stekli drugarski odnos, ja sam ih stavio na moj nivo i to se pokazalo kao jako uspešno. Ne znam kako sam stekao autoritet, jer sam inače slab na decu, ali jednostavno oni neće da me razočaraju, ali me se ne plaše - rekao je Dejan i našalio se da bi oba njegova sina rekla da ih je "on rodio" kad bi ih neko to pitao.

Foto: Pink.rs

Ipak, on tvrdi da njegova supruga Jelena zbog toga ne igra ulogu "lošeg policajca".

- Nije ona loš policajac. Verovatno su sa njom svaki dan, pa imaju malo zent od nje, ali nekako podsvesno shvataju da sam ja tu nekoliko dana i onda to hoće da provedu najbolje moguće - kaže pevač i ističe da jedva čeka da se sa svakog putovanja vrati u svoj dom.

Oba sina, na tatinu sreću, vole da pevaju, ali mu se čini da je Konstantin naklonjeniji tome.

Foto: Pink.rs

- Zoran se malo ljuti kad ja kažem da mi se čini da ovaj mlađi pokazuje više talenta za pevanje. On kaže "ne, ja ću da budem pevač". Zoran pokazuje sad, ali kad je bio manji, nije toliko pokazivao koliko Konstantin sa dve godine i tri meseca pokazuje. Vole oni muziku, vole i tatu. Pre neki dan smo se čuli telefonom. Kaže "tata, ja i brat smo se posvađali - ja sam hteo striku, a on hoće tebe" - ispričao je Dejan i priznao da je srećan što obojica vole muziku, iako mlađi "voli i loptu", pa nije siguran u kom pravcu će krenuti.

Za slučaj da niste čuli njegovu novu pesmu, pustite donji snimak i uživajte:

Autor: V. Tanacković

#Dejan Matić

#Intervju

#Saša Matić

#pevač

'