AKTUELNO

Ljuta!

Atraktivna Pinkova zvezda raskošnog glasa Sandra Čaprić, koja je popularnost stekla u muzičkom šou programu TV Pink, danas se našla u neprijatnoj situaciji jer joj je hakovan profil na društvenoj platformi Instagram.

Foto: Printscreen YouTube

Ona je nedavno pevala na vaskršnjoj žurki u ''Zadruzi 4'', gde je napravila nezaboravan provod za pamćenje, kako zadrugarima, tako i gledaocima televizije ''Pink''.

Foto: TV Pink Printscreen

Redakcija portala Pink.rs je stupila u kontakt sa pevačicom koja je ovom prilikom otkrila pravu istinu o hakovanju Instagrama.

Pre 2 dana su mi poslali da uđem na neki link, jer navodno tamo objavljuju nešto o meni, moje slike, da sam ku*va... I kada sam ušla, profil mi je bio hakovan, nisam više mogla da stupim na moj Instagram. Danas saznajem da se isto dogodilo i nekim glumcima i pevačima - priča revoltirana Sandra za Pink.rs, pa dodaje:

Foto: privatna arhiva

Danas sa mog profila šalju ljudima poruke da uđu na isti link... Užas... Tamari što radi sa Srećkom Krečarom, isto. Zvala sam advokata, ujutru idem u SIV 2 da prijavim, ja ću naći tu osobu svakako, biće svega i svačega. Krenuo je skandal, jer ne mogu da da verujem da se neko bavi ovim i šalje sa mog profila. Ni u snu ne mogu da pomislim da neko stoji iza ovoga zbog nečega - priča Čaprićeva.

Pevačica je na adresu naše redakcije dostavila i poruke, koje je dotična osoba sa njenog profila slala raznim ljudima.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Autor: M.M.

#Sandra Čaprić