AKTUELNO

Sve je isto, samo je nekako nadograđeno – izjavila je Ražnatovićeva.

Nakon toplog Meksika, preplanula Anastasija Ražnatović pojavila se na jednom događaju u prestonici gde je otkrila kako se provela na odmoru, da li uživa u ljubavi sa svojim dečkom kog vešto krije od očiju javnosti i da li planira da uskoro postane majka.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji "Premijera" koja se emituje na televiziji Pink, mlada pevačica otkrila je kako se provela na nedavnom odmoru, koji je provela u dalekom Meksiku sa svojim drugaricama.

Bilo mi je fantastično, prijalo mi je malo da promenim sredinu. Bila sam sa najboljim drugaricama, godinama nisam putovala sa njima, uvek idem sa dečkom, tako da mi je to baš prijalo i mislim da ću to i češće da radim – priča Anastasija.

Protekla godina za porodicu Ražnatović bila je godina promena, pa je svako od njih pronašao sreću u zajedničkom životu sa svojim partnerima.

Pa da, kao što znate, mama je sa Bogdanom, oni su 24h zajedno, Veljko je našao svoju sreću sa Bogdanom. Ja sam sa Đoletom, tako da je svako našao taj neki deo svog života koji je popunjen. Mi smo svakako zajedno jako često, ja dolazim kad sam u Beogradu, tu sam uglavnom kod mame, viđam se s njom bar 4 puta nedeljno i uvek se ispričamo, nas dve uvek imamo teme, ništa se specijalno nije promenilo, ona je na to navikla već godinama da ja živim sama ili sa drugaricom, ili sada sa dečkom, a ja uvek tu za nju, kao i ona za mene – zaključuje mlada pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Anastasija i Đorđe Kuljić več neko vreme uživaju u ljubavnoj vezi, koju mlada muzička zvezda vešto krije od očiju javnosti, a sada je otkrila nove detalje.

Ništa se ne razlikuje, ne mogu da kažem da je isto kao prvog dana jer smo se manje poznavali, ali isto nam je. Mi smo i ranije, kad nismo živeli zajedno, dosta provodeli vremena zajedno, tako da je sve isto, samo je nekako nadograđeno – izjavila je Ražnatovićeva.

Foto: E-Stock

Na pitanje da li joj je proradio majčinski instinkt kada je njen brat Veljko dobio sina, Raćnatovićeva se slatko nasmejala.

Apsolutno ne. Svi očekuje da jeste, pre nego što se rodio Željko, mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instinkt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega, i kada sam hodala po kući kao leš, shvatila sam da još uvek nisam za to, želim još malo uživam u svojoj mladosti, da putujem... Kad dođe dete, čovek mora biti posvećen njemu 100 posto, ali volela bih u nekom trenutku da se potpuno posvetim deci – zaključuje Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Anastasija Ražnatović