AKTUELNO

Juče je objavljeno da je u 73. godini preminuo Feđa Stojanović, naš istaknuti glumac, što je rastužilo brojne poštovaoce njegovog rada, pa tako i kolege, koji se od njega opraštaju na mrežama.

To je učinio i njegov kolega i prijatelj Radoš Bajić, koji i dalje ne može da dođe sebi zbog vesti o Stojanovićevoj smrti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Šta nam se ovo događa? Napustio nas je i veliki glumac i divni čovek Feđa Stojanović. Sjajni inspektor Kecić iz “SELA GORI”, i Milan Nedić iz “RAVNE GORE”...i tumač brojnih izuzetnih uloga u teatru, na filmu i televiziji... Potpuno sam zanemeo. Korona je pokidala sve kontakte između dragih i bliskih ljudi, u strahu od pošasti kao gubavi, mi bežimo jedni od drugih... Nisam imao pojma kroz kakvu je životnu dramu prolazio ovaj skromni i plemeniti čovek poslednjih meseci...? Zastrašujuća je brzina odlazaka iz naših života najvećih srpskih glumaca i najboljih ljudi...Ko je sledeći? Ježim se pri pomisli da sam sa svima njima poslednjih godina radio: Bata Živojinović, Manda, Gaga Nikolić, Marko Nikolić, Miša Janketić, Predrag Ejdus, Mirko Babić, Milija Vuković, Goran Daničić...i sada dragi Feđa..Strašno? Crni redosled smrti preti da satre i obezglavi jedan od najvećih duhovnih i umetničkih resursa srpske kulture...Počivaj u miru dragi moj druže... - napisao je Radoš Bajić na svom Instagram profilu.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Feđa Stojanović

#Radoš Bajić