AKTUELNO

Dve godine kasnije, ova priča dobija potpuno drugačiji rasplet.

Veza folkerke Andreane Čekić i njenog sada već bivšeg verenika Marka Miloševića od samog početka krenula je burno - poslovna saradnja prerasla je u strastvenu romansu, zbog koje je Milošević napustio ženu i njihovo dete, a to je bio samo početak problema.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Andreanu i Marka u više navrata su pratile priče o burnim svađama, pa čak i tučama - po estradnim kuloarima i dalje svi prepričavaju skandal od pre dve godine, kada je u jednom budvanskom hotelu došlo do okršaja između njih dvoje, zbog čega se pevačica nije pojavila na unapred zakazanom nastupu, a u nekoliko navrata pričalo se o njihovom raskidu koji je sada - definitivan.

Poslednji put su zajedno viđeni 15. decembra u Brestaču, na sahrani oca Darka Lazića, a pevačica je za medije nedavno potvrdila da je raskinula veridbu.

- Marko i ja nismo više zajedno. Raskinuli smo početkom godine - bilo je sve što je poručila pevačica.

Foto: Pink.rs

I dok su pevačicini bližnji razočarani jer joj je propala veridba, ima i onih koji likuju i govore da pevačicu "stiže karma zbog svega kroz šta je svojevremeno prošla Markova supruga Marina, koju je sa detetom ostavio zbog nje".

Marina se tada, u jeku afere, oglasila za portal Pink.rs i priznala na koji način joj je pevačica, zajedno sa Markom, uništila život i porodicu.

- Ja sam Andreanu poznavala kao poslodavca mog muža. On je radio sa njom kao tehničar, postavljao je opremu njenom bendu. Non stop je pričao o njoj, čuli su se, išla sam i ja na njene nastupe, bili smo celu noć na jednom nastupu zajedno... Zvala me je na rođendan svoje majke, znala je i moje dete. Stalno me je pozdravljala, i ja nju - započela je svoju ispovest tada Marina, koja je na našem portalu saznala da je muž vara.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Desilo se to da sam ja otišla na posao, oni na Đanijev koncert, ja otvorila vaš portal i videla - Andreana s novim dečkom, a to je moj muž! Katastrofa mi je bilo, u trenutku mi se srušio svet - kaže Miloševićka za Pink.rs, koja je tada pokušala da stupi u kontakt i sa Andreanom i sa svojim mužem, međutim bezuspešno.

Ona je takođe sliku objavila na Instagram, ja sam prokomentarisala: "Lepo ti stoji moj muž", jer je on moj muž sa kojim ja za tri dana treba da proslavim deset godina braka, sa kojim imam dete, koje ima devet i po godina, koji je do juče živeo sa nama... A više ne! Ona me je blokirala na Instagramu, svuda me je blokirala! Kači slike s mojim mužem, oni su u provodu, a ja sam na ulici sa detetom koje ide u školu. Niko se ne javlja - ona mi se ne javlja, muž takođe, koji ne pita da li moje dete ima da jede, pije, da se školuje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva

Kako je pričala, Miloš je ubrzo ćerki potvrdio da je sa Andreanom.

- Dete mu je poslalo sliku i pitalo ga: "Šta je ovo?", i onda je rekao da su njih dvoje zajedno. Rekao je i mojoj drugarici da su zajedno. Posle Nove godine su krenuli da se zabavljaju. Sve vreme je živeo i sa njom i sa mnom, ja pojma nisam imala! Da se to nije pojavilo na portalu, to bi se ko zna koliko provlačilo, ja ne bih imala pojma... Ni u jednom trenutku nisam posumnjala - pričala je Marina, koja nije krila koliko je povređena.

Želela bih da vidim da li bi mogli da me pogledaju u oči i da mi kažu zašto su to uradili to mom detetu?! Andreana je znala da on ima dete, da je dete vezano za njega... A sad je u haosu zbog nje i zbog njega. Karma je k*čka, sve se vraća... Bog sve vidi. Ona mi je namerno rasturila brak, to mi je dno dna.

Foto: Instagram.com/andreanacekic

Autor: D. Tanasijević

#Andreana Čekić

#Marina Milošević

#Marko Milošević