AKTUELNO

Sve je kao i prvog dana!

Maja Berović, jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, sve više vremena provodi van granica naše zemlje - tačnije, u Beču, gde živi sa suprugom Alenom. Budući da zbog pandemije nema nastupe, ali ni brojnih obaveza na koje je navikla, Maja sve ređe dolazi u Beograd, a čim je ekipa "Paparaco lova" čula da je popularna pevačica ponovo u našoj prestonici, krenula je u poteru za njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Alen, njen suprug, odvezli su se svojim luksuznim hamerom do samog centra grada, gde su automobil ostavili na jednom javnom parkiralištu, a potom ruku pod ruku krenuli u šetnju beogradskim ulicama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica sve vreme nije skidala osmeh s lica, niti ispuštala ruku svog supruga, sa kojim je u emotivnom odnosu od svoje 17 godine, a ovaj prizor oduševio je sve prolaznike - uzme li se u obzir ponašanje muzičke zvezde i njenog izabranika u trenucima tokom kojih misle da ih kamere ne snimaju, lako se dolazi do zaključka da im je ljubav kao i prvog dana, te ne treba da čudi što godinama važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Foto: TV Pink Printscreen

Narednog dana snimljeni su ispred svoje vile na Dedinju, gde ih je dočekao prijatelj koji ih je potom odvezao u Beograd na vodi, na jedan gradski događaj koji je posle dužeg vremena okupio zvezde iz domaćeg džet-seta.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Maja Berović