AKTUELNO

Šta kažu zvezde?

Astrolog Jovana Milekić u jednoj emisiji otkrila je šokantne astrološke prognoze koje su zvezde isplanirale našim javnim ličnostima.

Foto: Pixabay.com

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Marina Gagić u poslednje vreme svakodnevno pune domaće portale i novine, budući da je njihov odnos jedna od glavnih tema koje su nedavno uzdramale javnost.

Ovaj odnos je od samog starta turbulentan, prema astrološkim prognozama. Oni nikako da dobace do braka, to danas možda nekome nije bitno, ali imajući u vidu da je Darko vaga, podznak bik i da voli da sve bude pravno ozvaničeno, postavlja se pitanje zašto do braka ne dolazi. Glavni razlog je nekompatibilnost, maksimalno mogu da guraju do 2023. Moje neko mišljenje je da već od 1. avgusta njima sledi ozbiljna kriza koju, ako prevaziđu, mogu da guraju 2023. Marina nije osoba sa kojom će on provesti život. Stabilnost će jako teško održati nakon 2023. – ispričala je Jovana.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial, gagic_marina

Iako je svog partnera neko vreme krila, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da promeni ploču, pa je redovno možemo videti u društvu partnera Bogdana Srejovića.

Ceca je blizanac, njoj trenutno odgovara veza. Ono što je problematika je što se njoj u sedmoj kući Uran, rušilac odnosa, tako da je i njoj veza oročena do neke 2023-2024. godine. Dala bih im savet da uživaju u momentima. Pre 2025. godine ne vidim mogućnost za brak – zaključuje astrolog.

Foto: Instagram.com

Pevačica Seka Aleksić u javnosti je poznata po svom skladnom braku sa Veljkom Piljikićem, koji njih dvoje već godinama neguju, a nedavno su postali roditelji po drugi put malom Jovanu, što je dodatno usrećilo kako njih, tako i njihovog prvog sina, Jakova.

Seka je poželela za rođendan da ima još dece i to će joj se ostvariti. Ona ima jako dobre postavke za brak. Ona je bik sa podznakom u jarcu, po natalnoj karti stoji da ima više od dvoje dece. Mogla bi da očekuje prinovu 2022. godine. Ona i njen suprug su primer kako jedan par treba da funkcioniše, ne vidim im probleme u budućnosti. Preporučujem joj da nastavi da se bavi voditeljstvom. Mislim da je ona odličan odabir za tok-šou – rekla je Jovana Milekić.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Autor: P.R.

#Bogdan Srejović

#Darko Lazić

#Marina Gagić

#Seka Aleksić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Piljikić