AKTUELNO

Počelo je!

U toku je radio emisija Bore Santane "Amnezija", a prvi gost je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, želim mom tati da čestioram rođendan ja sam zaboravio dva dana i ja vrtim biologiju i anatmiju! - rekao je Brendon.
Ja mislim da su mene moji lepo tukli kad sam bio mali, ali neke su malo. Sa Miljanom ne može nikako, jer ona da nešto zna, znala bi gde se vrši nužda. Ja nikoga ne mogu da smirim, ali mogu malo da poguram, što se tiče Mišela i Mine lepo, on se aktivirao - rekao je Đedović.
Mina je dugo u rijalitiju i neće da se kompromituje, ali da vam kažem ja ne mogu ništa da znam i videćemo šta će sa njima biti i koliko će opstati! - rekao je Đedović.

Novi gost u radiju je Kristijan Golubović koji je komentarisao Mišela Gvozdenovića.

Ja sam vam kao kafa, ima me svuda! Ja sam video svašta, ali da vidim da normalne, mislim kao normalne iz čista mira ovako se ponašaju i izigravaju g*vnare, to nisam video i meni to liči na bes! Što se tiče Mišela, ja sam njemu rekao da izađe iz čaure i da da malo sebe i ovde, on je samo pevao i to u vreme kada ne trebva da peva i rekao mi je kako on zna zašto je došao i otporan je bio naspram nas. On sada shvata kako treba da se ponaša i razbudio je duhove, koliko god to bilo fejk jer je on rekao kako ne voli te devojke, a sada se igra, a sa Draganom nije ništa uradiuo jer je tada bio pravi Mišel i odlazak iz paba ga je trgnuo i počeo da igra rijaliti. Što se tiče mene i Kristione, ja ne pijem sa njom i samo sam joj oprao kosu, ali mi smo samo drugari i Neca i ja smo je češljali i radio sam joj pedikir i manikir - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga