AKTUELNO

Žari, pali i ruši tabue!

Transrodna pevačica Elektra Elite vratila se na muzičku scenu nakon duže pauze u totalno drugačijem stilu, ali je zadržala svoju prepoznatljivost. Naime, pevačica, koja je prva priznala da se bavi prostitucijom u inostranstvu i koju je narod zavoleo zbog njene iskrenosti i čvrstih stavova, danas je objavila novu pesmu "Da se gazimo", koju su radili reper Igor Panić Nući i Marko Popov.

Elektra je, po prvi put, sklopila saradnju sa uglednom švajcarskom muzičkom produkcijom "Two louder", koja ima potpisan ugovor sa Anom Nikolić, Darkom Lazićem, Elmom Sinanović, Markom Milivojevim Milijem, Slobom Vasićem, Anidom Ćušićem i mnogim drugim pevačima. Ekranizacija numere urađena je na visokobudžetnom nivou, te je snimljena na nekoliko ekskluzivnih lokacija u Beogradu. U spotu se pojavljuje nekoliko golišavih muškaraca, a jedan od njih je i bivši učesnik "Zadruge" i bivši dečko Sanje Vučić, Nikola Đorđević, koji je sa pevačicom u bazenu. Seksi scene, luksuz i njeni atributi bačeni su u prvi plan, a prisnost sa Nikolom odaje upravo u ovom spotu.

Foto: Privatna arhiva

S druge strane, Elektra nije štedela ni na stilistima. Pored brojnih odevnih izazovnih kombinacija, pevačiča je ponela i zelenu haljinu sašivenu od lišća, koja je osvojila prvo mesto na svetskom takmičenju.

Foto: Igor Živković

Da je Elektra samouverena u nastavak svoje muzičke karijere, govori činjenica da je njeno svako dosadašnje gostovanje u srpskim emisijama dostiglo visoki rezultat gledanosti i pozitivne kritike gledalaca.

Foto: Privatna arhiva

- Sta da kažem. Idemo dalje i nastavljamo tamo gde smo stali! Kao što kaže moja nova pesma "Da se gazimo". To sam ja. Od ovog projekta očekujem previše jer je uloženo dosta vremena, rada i truda. Nije lako ni mojim saradnica raditi sa mnom, treba me istrpeti (smeh). Navikla sam na švajcarski sistem i mora sve biti perfektno, kako u životu, tako i u poslu. Ponosna sam na svoj dosadašnji uspeh, a još više na pozitivne komentare ljudi, pogotovo onih koji su imali predrasude o osobama kao što sam ja - rekla je Eleltra Elite za medije.

Foto: Igor Živković

Autor: M.Mijatović

#Electra Elite