AKTUELNO

Da li su bili iskreni?!

Nakon što je ekipa emisije „Paparazzo Lov“ uhvatila pevača Đoleta Đoganija kako navodno vara suprugu Vesnu Đogani. On je snimljen dok je u automobilu bio sa drugom ženom sa kojom se, kako tvrde i poljubio. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ova vest je vrtoglavom brzinom obišla sve portale, iako nije zvanično potvrđeno da se Đole na spornom snimku poljubio sa misterioznom devojkom.

A pre samo nekoliko dana, Vesna i Đole su ispred objektiva premijerne kamere govorili o svom odnosu, nesluteći da će neke stavri isplivati na površinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni već dve decenije traju bez ikakvih skandala, a ovom prilikom su govorili o receptu za skladnu i kvalitetnu zajednicu, te je pevačica u startu otkrila njihovu tajnu za skladan brak.

Odlična gluma - rekla je Vesna, pa se slatko nasmejala i nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Šalim se, veoma smo posvećeni jendo drugom, veoma se slušamo, pričamo i da bi bilo koji odnos opstao, treba da se gaji i radi na tome. To je i u braku važno, a mladi parovi danas to zaborave, treba svakodnevno da se radi na poštovanju i dobroj komunikaciji - priča Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuli su se na svoju evoluciju na muzičkoj sceni, budući da se njihovo medijsko eksponiranje danas znatno razlikuje od početka njihove karijere:

Reci da sam ti ja otkrio taj TikTok! Kreacija na svakom koraku i pokretu, Vesna to prepoznaje, ne može svako, to je ipak talenat. Ta platforma iziskuje talenat, Vesna je najbolja u tome. Da nije bilo Đoleta, verovatno ne bi bilo ni ove vrste muzike, a možda ni TikToka... Možda - zaključio je Đole.

Autor: M.M.

#Vesna Đogani

#Đole Đogani