AKTUELNO

Pribranošću ljudi koji su se našli u njihovoj neposrednoj blizini sprečen je veći incident.

Poznata pevačica Ana Kokić pre tačno devet godina udala se za vaterpolistu Nikolu Rađena, sa kojim je i danas u braku, a pre dvanaest godina je, prema pisanju medija, pala na šarm poznatog folk pevača, zbog kojeg je zapala u problem sa koleginicom.

Pročitajte još... U BRAKU NIJE ONAKO KAKO JE OČEKIVALA: Ana Kokić otkrila kako funkcioniše sa Rađenom (FOTO)

Foto: Facebook

Naime, prema onome što se tada pričalo po estradnim kuloarima, Kokićeva je ušla u emotivnu vezu sa folk pevačem Darkom Filipovićem, neposredno nakon što je pukla ljubav između njega i Tanje Savić. Folkerki iz Radinca nije bilo svejedno kada je svog bivšeg dečka videla sa Kokićevom, pa je napravila skandal o kojem se i danas priča.

Foto: Youtube

Pročitajte još... NIŠTA JOJ NIJE BILO JASNO NI KADA JE ČULA REŠENJE: Ovako Tanja Savić odgovara na zagonetku (FOTO)

Te 2005. godine na privatnoj proslavi jednog estradnog menadžera okupilo se mnogo zvanica sa naše javne scene, među kojima je bila i Tanja Savić. Na žurku su posle nje, navodno, ruku pod ruku stigli Ana Kokić i Darko Filipović, zbog čega je Tanja doživela nervni slom, pisao je tada jedan tabloid.

Foto: BAR - STANICA 1884

Izrevoltirana Tanja je tada, kako se pričalo, navodno fizički nasrnula na koleginicu i napravila pravu scenu zbog ljubomore koju nije mogla da obuzda, a veći skandal sprečile su okupljene zvanice koje su ih odmah razdvojile.

Pročitajte još... Posle VOKABULATORA i INCESTA sa šiškama Tanja Savić žestoko odbrusila svima koji joj se smeju zbog LAPSUSA

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Ana Kokić

#Skandal

#Tanja Savić

#pevačica

#tuča

'