AKTUELNO

Pametno ulaže u nekretnine i automobile!

Pevačica i pobednica ''Zadruge 1'' Kija Kockar je nakon smrti oca Miloša Kockara nasledila restoran i imanje u Zrenjaninu. Dugo je razmišljla šta da radi sa nasledstvom koje ima u Zrenjaninu, pa je prelomila i prodala ga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rešila da otvori restoran od novca koji je na ovaj način zaradila.

Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz “Zadruge 4”, sa novcem koji tamo zaradi i ovim, otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi, s obzirom na to da ima iskustva u ugostiteljstvu. Tako će sebi da obezbede svakodnenva primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa sa novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima dva stana, tako da joj još jedan ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost - kaže izvor upućen u celu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je potvrdila ova saznanja.

Da tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje i nisam imala ambicije da otvaram bilo šta u Zrenjaninu, jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu - kratko je prokomentarisala Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Kija Kockar