AKTUELNO

Još uvek nije potpuno spremna.

Elena Karaman, nedavno se razvela od biznismena Jugoslava Karića, a sad je otkrila čime će se baviti nakon burnog perioda u privatnom životu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Elena se odselila iz kuće na Kosmaju, u koju se uskoro useljava Novak Đoković, dok je danas na društvenim mrežama navela šta će joj biti okupacija u narednom periodu.

Foto: Instagram.com/elenakaraman.essenceofliving

- U pripremi su "temple teachings" ("učenja hrama"). Trebalo je da zažive ove godine, ali lične i kolektivne dinamike su uslovile neku potrebu za pauzom - navela je Elena, spomenuvši držanje lekcija o "zakonima univerzuma", a ovakvih časova najčešće bude oko čak 150 po jednoj osobi.

Foto: Instagram.com/elenakaraman.essenceofliving

- Osluškujem i osećam, vraćam energiju, pa kad budem osetila da sam u poravnjanju sa sobom na svim nivoima, onda će doći na red. Ne možemo da služimo drugima iz prazne čaše - dodala je ona i na pitanje kada će okupiti sve zainteresovane odgovorila je: 

- Istina, upravo zato i odlažem. Važno je da se okupljamo, učimo i isceljujemo i apgrejdujemo svoja eneretska polja uživo, u direktnom kontaktu, pogledu, dodiru - napisala je dizajnerka. 

Foto: Instagram.com/ elenakaraman.essenceofliving

Autor: M.M.

#Elena Karaman Karić