AKTUELNO

Otvoreno je komentarisala i svoju prijateljicu.

Rialda Karahasanović naredna je imala razgovor sa Darkom Tanasijević, a ona je, kao i uvek, bez dlake na jeziku komentarisala sve što se dešava u Beloj kući. Najpre je analizirala svoj odnos sa Kenanom Tahirovićem:

Posle žurke u utorak razgovarali smo o svemu, ali neke stvari su mu deo karaktera. Meni je fascinantno da ga ja pitam neke stvari, a on mi kaže da ne može sa mnom da razgovara o tome ovde. Kako sam starija, sve lepše muškarce volim. Ne želim unapred da sebe trujem negativnim mislima. Neko mi je rekao da će me Kenan ostaviti kad izađemo, ali ja ne želim da prestanem da radim na našem odnosu. Mi suštinski nemamo neke ozbiljne probleme, ali je problem u našoj komunikaciji - objasnila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega postoji animozitet između Kenana i Kristijana? - pitao ju je Darko.

Ne znam, Kristijan je nešto objasnio kada je Kenan prošao pored njega, a nije mu se javio, što je meni sumanuto. Iritira me to konstantno ponižavanje i spuštanje, da li je on homoseksualac, pi*ka, a jedino sam ja kompetentna da komentarišem kakav je Kenan. U nekim momentima Kenanu zamerim, a nekad mu zavidim, ali me svakako iritira što nekome prećuti. Ne želim da nekoga omalovažavam, ali ako je neko ovakav ili onakav, ne mora drugog da omalovažava što on nije takav. Mi nismo imali se*sualne odnose, pa komentarišu kakva je to vrljava veza. Ja sam srećna što imam Kenana ovakvog kakav jeste. Car i Kristijan prednjače u omalovažavanju - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je, zatim, komentarisala i promenu ponašanja Sandre Rešić:

Sandra ne može da se poistoveti sa Đedovićem, prvenstveno jer je on novinar. Rekla sam joj odavno da se previše unosi u sve. Ja se slažem sa 90% onoga što joj je rekao Bora, ona to zna, rekla sam joj ja sve. Ne možeš se prati od nečega, svi su sami krivi za ono što se dešava, tako i ona - zaključila je pevačica.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga