AKTUELNO

Ovo niko nije znao!

Milica Kemez bila je naredna gošća kod Darka Tanasijevića, gde je iskreno komentarisala svoju turbulentnu vezu sa Borom Santanom:

Pričali smo o životu, mislila sam da smo mi na putu da sve bude drugačije, sam je pričao o tim stvarima. Kada se ta emisija desila, posle Zadrugovizije, pa i ta Zadrugovizija, bio je prelep momenat za oboje, jer smo oboje bili u pobedničkim grupama. Odjednom se sve promenilo, trudila sam se da iskuliram, ali nije bilo moguće. Ja sa njim pričam i o životu i dajem mu neke ideje... To je, kao, normalno. Ali sam očekivala i od njega da će reći nešto lepo, da zaslužujem tu pobedu, jer sam borac u životu, da bar navede neke moje kvalitete, samo sam to očekivala. Mislim da se iznervirao, jer je svestan da je pogrešio, a ne bi priznao to. On je neko ko pametnije funkcioniše, ko ne iznosi svoje mišljenje, on tako kupuje mir i štiti sebe. Ne shvata da je ljubav pokretač svega - objašnjavala je Milica kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel i ja, na primer, imamo najnormalniji odnos, ali mislim da Bori svaki odnos smeta, nego ne sme da mi zamera ništa, jer su njegovi odnosi sa devojkama ovde mnogo prisniji. Misli da sam dugo volela Filipa, što i nije laž, jer sam bila zaljubljena u Filipa kad sam počela sa njim. Ja znam da ja ništa ne tripujem, tako sam Bori rekla i za Necu, da ga nesvesno zavodi, ali ja odlično vidim neke stvari. Tako sada sa Sandrom, ona je govorila da je Bora njen budući dečko. Ja mislim da je Sandra bila zaljubljena u nekog, sumnjala sam prvo na Anđela, ali sam shvatila da ipak nije ona. Meni je čudno što je ona dozvolila da opsuje nekom majku na Veliki petak. Bili su na ivici tuče, meni to nije bilo normalno. Bora i ja nismo razgovarali o tome, ne znam šta se iza svega krije. Fascinantno je kako su na mene svi skočili kada sam posumnjala i rekla to, a kada je isto Ermina rekla, to je bilo okej. Sandra može da odglumi mnogo toga, ali ovo stvarno od nje nisam očekivala. Oni sede tu na prednjem delu stola, ne znam šta se dešava, ali se uvek peckaju - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je, zatim, komentarisala svađu sa Jovanom Ljubisavljević:

Ona je mesecima govorila da neke stvari nikada ne bi radila, ponižavala nas je zato što molimo za ljubav, a sada ona te iste stvari radi. Pogađaju je moji komentari, jer misli da sam u pravu. Mislim da to negde vuče još od situacije sa Vladimirom, ta priča se još nije završila, a ja sam je tada pokrenula. Ima tu crtu da spušta druge devojke, mislim da tu postoji dublji problem. To je neki kompleks više vrednosti, svi vide koliko se ona promenila posle ulaska u vezu sa Stefanom, to su svi primetili, osim njega - rekla je Kemezova.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga