AKTUELNO

Od ove cifre zavrteće vam se u glavi!

U Vaskršnjem izdanju popularne emisije "Premijera - Vikend specijal", voditeljima Tijani Prici, Bojani Lazić Nemanji Vujičiću u studio stigle su tri velike muzičke zvezde, i to Aleksandra PrijovićAco Pejović Saša Matić, koji će uživo u studiju otpevati najveće svoje, ali i antologijske hitove narodne muzike uz pratnju Aleksandra Sofronijevića, jednog od najistaknutijih harmonikaša današnjice.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač Saša Matić otkrio je u emisiji koji je najveći bakšiš koji je dobio za neki svoj nastup.

To sam skoro otkrio, najveći bakšiš za 5 minuta pevanja, došao sam gost u jedan klub u Beogradu, bio je tu Zoran Šijan, tražio je od mene da otpevam "Dva galeba bela", i ja sam otpevao tu pesmu i vratio sam mikrofon Vladi Stojanoviću koji tada svirao i pevao tamo, i dobio sam 2.000 maraka – priča Saša.
Ja onda kažem Vladi, "Da ti dam samo ovo", a on meni "Pa je l' ti znaš koliko je to para", ja kažem "znam, 2.000 maraka", "I ti to meni vraćaš sad" kaže on meni... "Sale, mene da su pitali da pevam tu pesmu, ja ne bih znao, ostavi te pare i kad završim idemo u restoran da jedemo" i tako smo sve rešili – završava priču pevač kroz smeh.

Foto: Facebook.com/DEVEDESETE 90

Autor: P.R.

#Saša Matić