AKTUELNO

Evo s kim proslavlja veseli praznik!

U Vaskršnjem izdanju popularne emisije "Premijera - Vikend specijal", voditeljima Tijani PriciBojani Lazić i Nemanji Vujičiću u studio stigle su tri velike muzičke zvezde, i to Aleksandra PrijovićAco Pejović i Saša Matić, koji će uživo u studiju otpevati najveće svoje, ali i antologijske hitove narodne muzike uz pratnju Aleksandra Sofronijevića, jednog od najistaknutijih harmonikaša današnjice.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila kako proslavlja Vaskrs, najradosniji pravoslavni praznik i koje promene joj je donelo proširenje porodice.

Tada smo bili samo mama, deda i ja, tako smo proslavljali svaki praznik. Sada kada sam ovde i imam svoju porodicu, proslavljam naravno sa njima i sinom. Mislim da će ove godine biti posebno zato što je on sad malo veći, razume i svestan je svega, tako da jedva čekam da se kucamo jajima – rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijovićeva je otkrila tajnu svog sina, Aleksandra.

On ima devojku! Moram da pozdravim moju snajku Petru i njenu majku Draganu, devojčica ima 7 godina i to je ozbiljna ljubav. Starija je od njega 5 godina, ništa strašno, kad porastu to se neće osetiti – priča pevačica kroz smeh.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.

#Aleksandra Prijović