AKTUELNO

Za Pink.rs otkrila kako proslavlja praznik!

Svi pravoslavni vernici danas obeležavaju najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs, a praznično je i u domu Didi J, popularne pevačice, koja slavi sa svojom ćerkom Dayanom.

Foto: Privatna arhiva

Za portal Pink.rs Didi je otkrila šta za nju predstavlja ovaj praznik i kako ga provodi.

- Uskrs za mene predstavlja veliki praznik i uvek ga proslavljam u krugu porodice, svake godine se radujem i mislim da sam u sebi ostala malo dete kada je Uskrs u pitanju, radujem se dekorisanju kuće i farbanju jaja. Ja farbam jaja ove godine a Dayana mi pomaže, naravno ona mi je napravila haos u kuhinji ali sam srećna sto mogu sa svojom ćerkom da farbam jaja i spremam Uskršnji ručak. Nema nekih posebnih tehnika, ove godine jaja farbam u pastelnoj boji i što više roze i svetloplave - kaže Didi i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- Uskrs ću provesti kod kuće u Srbiji sa svojom porodicom i Dayanom. Što se boja za farbanje jaja tiče ove godine mi se sviđaju pastelne boje roze i svetlo plava. Trenutno sam luda za svetlo plavom bojom. Ovaj Uskrs će mi biti najlepsi ikada jer sada imam svoje dete i pošto je ovo njen prvi Uskrs koji slavi potrudila sam se da to bude najglamuroznija dekoracija i ručak do sada.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N.V.