AKTUELNO

Otvorio dušu!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Nenada Aleksića Ša: "Ko je zapravo Ivana Aleksić?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih zano da odgovorim na to pitanje, ako pričamo o osobi koju sam poznavao. Pre nego što smo ušli u vezu, ona je mene kontaktirala i preko Instagrama smo se dopisivali, skapirali se na prvu i tokom braka je sve bilo kako treba. Krenuli smo od nule, ja sam se bavio muzikom ali to nije bilo na tom nivou, što se tiče novca, ja ne znam da li je ona takva ili je sve radila sa razlogom - rekao je Ša.
Rekao si kako si sada upoznao Ivanu i šta si spoznao?
Naravno da mi se ne sviđa, jer ona se razlikovala od drugih devojaka i nije imala buran život, a tokom braka je bila super devojka posvećena poslu i kući. Ne bih da preterujem sada da ne bi bilo kako perem sebe, ali sada sve što sam želeo da imam pored sebe sada sam izgubio! Mislim, ako je sa Vladimirom, to nije u redu jer ja sam njega ovde vređao kao i on mene i on je sada kao njen zaštitnik, a ja je nisam napadao. Imala je lagodan život pored mene, ni na šta nije mislila. Jako teško smo živeli, ali sam ja na svoja pleća sve poneo ali neke stvari su dovele do toga da nije baš bilo sve lepo, a ja mogu da kažem da sam pišao krv kako bih sve stvorio i kako bi svi bili lagani, i kako niko ne bi ispaštao! Ja sam navikao da se nosim sa tim da sam prepoznatljiv, tako da sam i tuta muta i da sam ružan, na mene bi se kačile i ona je znala sa kim je u vezi i braku. Mi smo nakon šest meseci skontali da možemo da živimo zajedno, ali su stvari počele da se menjaju i pokušavali smo da napravimo dete, jer mi je to najveća želja, ali sa druge strane moj brat ima dva sjajna klinca. U jednom periodu je došlo do toga da je počela da mi priča kako nismo spremni za decu! Ja sam dosta bio na putu i kada se vratim kući, ja sam bio posvećen njoj i ja sam išao u salon kod nje čekao je, ali smo nakon toga spavali - spavali, postali smo cimeri! Falile su mi neke stvari sa njom, jer ako legnem da spavam, ja legnem i spavam! Jako je glupo sada da pričam, ali sada ajde kad smo počeli jer sam ja prećutkivao sve to. Ja ne znam kako da objasnim, mi smo skapirali u periodu korone i kako je bila zabrana kretanja, mi smo bili kući i ponašali smo se kao da ne možemo da podnesemo jedno drugo, a između ostalog jer nismo bili intimni! Ja sam joj pričao kako ne trebam da idem sa strane da tražim ono što mi manjka, ona nije bila u fatzonu stalno to da radimo, ali opet fali. Mi se posvađamo kada joj sve to kažem, ali više je sve bilo u besu i ja sam to napominjao ali da je bilo neke hemije, ja ne bih išao sa strane ali kada manjka, znate... - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga