AKTUELNO

Iznela ljubavne detalje!

Pevačica Jovana Pajić godinama je u skladnom braku sa kolegom Aleksandrom Cvetkovićem Saletom, frontmenom "Tropiko benda", sa kojim ima dve ćerke, Helenu i Đinu. Ona je istakla da nekada nije ni mogla zamisliti da će njih dvoje biti u vezi, a kamoli se venčati.

Foto: Pink.rs

Radili smo mesecima, na moru i Kopaoniku, ali se tada nismo prepoznali. Mene su svi iz benda doživljavali kao jednog malog dečaka, i svima je bilo čudno i smešno kada su kasnije saznali da smo mi u vezi – ispričala je Jovana.

Pevačica je dodala da su tek nakon prestanka saradnje ona i Sale počeli da se druže, ali da nikada nije želela da bude u vezi sa nekim iz iste branše, kao ni Sale.

Da mi je neko rekao, ne bih mu verovala. Ni on ni ja nismo mogli da zamislimo da budemo sa nekim iz iste branše, ali znate kako kažu, sve to što nećeš, samo sačekaj i doći će – priznala je Jovana.

Budući da je na venčanju već bila u petom mesecu trudnoće, nije imala previše mogućnosti oko izbora venčanice.

Nisam imala previše mogućnosti, već u šta stanem, to mi je. Ja sam probala tu venčanicu koja je stajala na ofingeru. Nije bila od onih što podsećaju na Pepeljugu, već jedna stidljiva venčanica koja je više ličila na neki materijal. Probala sam je, nije me žuljala, stomačić je mogao da se upakuje i ja sam rekla ne biram više ništa – izjavila je Jovana u jednoj emisiji.

Autor: P.R.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Jovana Pajić