AKTUELNO

Novopečena mama uživa u svakom trenutku provedenom sa ćerkom, a ove godine će zajedno provesti prvi Vaskrs u porodičnom domu.

Rijaliti zvezda, pevačica i voditeljka Tamara Đurić najradosniji praznik će proslaviti u krugu porodice, vrlo tradicionalno, a ove godine je sve drugačije, budući da imaju pojačanje.

Naime, poznato je da je Tamara dobila ćerku Tamaru, maminu mezimicu, koja će ove godine u porodici Đurić biti glavna. Popričali smo sa Tamarom o Vaskrsu, kako će provesti, ali smo se i prisetili njenog detinjstva.

Foto: Instagram.com

Kako ćeš provesti ove godine Vaskrs?

- Kao i svake godine, u društvu svoje porodice u Smederevskoj Palanci, u divnom dvorištu porodične kuće. Ovo će biti najlepši Vaskrs, jer smo dobili novog člana porodice.

Najlepši trenutak koji pamtiš iz detinjstva vezan za Vaskrs?

- Svi najlepši trenuci u mom domu su vezani za hrišćanske praznike. Vaskrs je i nama kao i svim pravoslavnim hrišćanima najradosniji, i u našem domu tada vlada posebna harmonija.

Običaj koji svake godine ispoštuješ za praznik?

Foto: Instagram.com

-Volim običaje koje je moja mama nasledila od moje bake i sve do jednog ispoštujem, tako će moja mama učiti i malu Tamaru. Praznici nas čine boljim ljudima, a običaju su sastavni deo praznika i ne smemo ih preskakati.

Omiljeno jelo koje ćeš spremiti ove godine?

- Ne spremam ništa, to ostavljam stručnjacima. Umem da napravim ponešto, ali ne i prazničnu gozbu(smeh).

Da li ćeš biti nečiji zeka i čiji ove godine?

- Biću zec mojoj maloj Tamari.

Da li si nekad varala sa drvenim jajetom?

- Nikada nisam varala drvenim jajetom, ali mi je kliknula ideja da ga Tamari napravim - kroz smeh završava Tamara.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Autor: Ognjen Bogdanović

#Tamara Đurić