AKTUELNO

Očekuje je sjajna budućnost.

"Pinkova zvezdica" Darija Daka Vračević pokupila je sve simpatije publike još tokom prvog učestvovanja u ovom spektakularnom muzičkom takmičenju, ali i u jubilarnoj petoj "All Stars" sezoni. Nakon završetka takmičenja, Darija je nastavila da niže uspeh za uspehom, a između ostalog je i našu zemlju predstavljala na dečjoj "Evroviziji".

Darija je odvojila vremena za naš portal, te nam otkrila kako provodi praznike i koje su joj najzanimljivije uspomene vezane za Vaskrs.

Foto: Pink.rs

Ove godine ću, kao i svake, Vaskrs provesti sa porodicom. Jako se radujem Vaskrsu i to je za mene jedan od najlepših i najradosnijih praznika. Svake godine prisustvujemo ponoćnoj liturgiji, na kojoj se pričestimo, a onda se ujutru budim prva i budim sve ukućane, jer jedva čekam kuckanje jajima - ispričala je Darija.

Foto: Privatna arhiva

Praznična euforija kreće već na Vrbicu. Obožavam i farbanje jaja. Mama i ja gledamo razne tutorijale i isprobavamo različite tehnike farbanja jaja. Svake godine ofarbamo preko sto jaja, a posebnu pažnju posvećujemo dekoraciji. Farbamo puno jaja, zato što nas na Vaskrs posećuje cela uža i šira porodica, kao i prijatelji, a sa svima se treba kuckati. Imam izražen takmičarski duh i važno mi je da moje jaje bude pobedničko. Već sam postala majstor u biranju najjačeg jajeta - dodala je Daka.

Foto: Privatna arhiva

Od "Pinkove zvezdice" smo saznali i koje je uspomene najviše vežu za ovaj praznik.

Kada sam bila mala, uvek su mi davali drveno ili morkino jaje kako bih pobedila i radovala sam se tome. Verovala sam i u Uskršnjeg zeku, koji svake godine donosi poklone za Vaskrs. Verovala sam sve dok mi starija sestra nije rekla da on ne postoji i da te poklone dobijam od mame i tate. Vaskrs svake godine dočekujem sa istim žarom, jer je tada vreme za druženje sa porodicom i prijateljima. I ove godine očekujem da će moje jaje biti pobedničko, jer verujem da će onda sve biti u tom uspešnom i pobedničkom duhu - ispričala je Darija.

Foto: Privatna arhiva

Daka nam je otkrila i svoje planove za naredni period, a kako se i do sad pokazalo, "Pinkovu zvezdicu" očekuje još uspeha na poslovnom planu.

Foto: Pink.rs

Želim da sve ovo prođe, kako bismo se vratili normalnom životu. Uskoro krećem sa snimanjem filma u kom sam dobila glavnu ulogu. Zaigraću sa velikim glumačkim imenima, a jedan od njih je Ivan Bosiljčić. Radim i na dosta projekata sinhronizacije crtanih filmova. Dobila sam glavnu ulogu u Dizni crtanom filmu, a i jednu od tri glavne uloge u crtanom filmu Taramaunt produkcije - "Neukrotivi Spirit". Tu je još crtaća koje gledaoci mogu da prate, a kojima pozajmljujem svoj glas. Uspešno završavam 7 razred i imam sve petice. Pripremam se i za završni ispit u muzičkoj školi - ispričala je "Pinkova zvezdica", koja je našim čitaocima poželela srećne praznike.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.

#Darija Daka Vračević

#Pinkove zvezdice

#Uskrs