AKTUELNO

Krš i lom!

Prošle noći u Beloj kući odigrala se nikad turbulentnija igra istine koju je organizovao Veliki šef. Mnoge drame dobile su novi preokret, neka prijateljstva su se uzdrmala, ali i brutalne reči su izgovorene.

Pa da se vratimo na početak, na kom je Kristijan Golubović imao priliku da iznese mišljenje o Kristini Spalević, ali iz ugla posmatrača. Zadrugari su komentarisali njeno ponašanje, budući da su mnogi od njih svedočili poljupcu sa Kristijanom.

Potom je Anja Todorović zaratila sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša, a u sve su umešao i njen dečko Jovan Cvijetić Cvele, koji je pokušao da odbrani svoju voljenu. Niko nije ni slutio da će tenzija dostići vrhunac u jednom trenutku.

Miljana Kulić iznela je tvrdnje da joj je Kristijan Golubović prišao i saopštio da je imao vlažne snove o njoj, zbog čega se on uvredio i izneo nekoliko psovki za crnim stolom.

Marko Janjušević Janjuš pred svima je uputio Maji Marinković predlog da raskinu, što se njoj svakako nije svidelo, pa su ušli u raspravu, zbog čega se umešala i njena rijaliti drugarica Dragana Mitrović.

Nova ljubavna drama starog rijaliti para. Milica Kemez i Bora Santana su se ovaj put raspravljali i posvađali zbog Teodore Bilanović, teške reči i brutalne psovke nisu manjkali kao i inače. U jeku skandala, Sandra Rešić nasrnula je na Boru, jer joj je opsovao roditelje, na koje je ona posebno slaba, te su zadrugari uskočili i izneli pevačicu iz Bele kuće kako bi se smirila.

Stefan Karić demonstrirao je svoje ponašanje, te je zbog zadrugara otkinuo tuš iz kabine, budući da se prethodno većina njih raspravljala oko reda za tuširanje. Onda su se većina njih urotili protiv Karića, pa su pale grube reči.

Kako se noć odmicala, obezbeđenje je imalo sve više posla! Naime, Ša i Cvele su ponovo ušli u raspravu, a onda su krenuli i u fizički obračun, ali ih je obezbeđenje sprečilo da dođe do toga.

Autor: O. B.

#Zadruga