AKTUELNO

Lepo lice televizije Pink, otvorilo je vrata porodičnog doma na jedan od najvećih praznika.

Maja Manojlović, voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink, od prvog pojavljivanja na malim ekranima pobrala je sve vaše simpatije. Surovi profesionalac i maher u svom poslu, iza oštrog objektiva kamere, jakih reflektora i scenske šminke, prava je domaćica.

Budući da je Vaskrs jedan od najvećih praznika, Maja je zadužena za porodičnu trpezu, a nesumnjivo znamo da je kako na sceni, tako i u kuhinji pravi profesionalac.

Foto: Privatna arhiva

Za portal Pink.rs Maja je otvorila vrata svog doma i pokazala nam kako se pripremila za Vaskrs, ali i koja sećanja joj naviru kada je u pitanju ovaj praznik.

Foto: Privatna arhiva

Ko je u vašoj kući zadužen za Uskršnju trpezu?

Moj otac, snajka i ja smo zaduženi za spremanje Uskršnje trpeze. Na Veliki Petak farbali jaja od ranog jutra, bratanica je prednjačila u ukrašavanju istih. Ja volim jaja farbana u vinu i lukovini, ali zbog dece u familiji koristim razne boje, deca vole šarena jaja.

Foto: Privatna arhiva

Koje vas uspomene vežu za ovaj praznik?

Najlepše uspomene iz detinjstva. Vraća me u period osnovne škole kad smo se utrkivali u tome ko će najjače jaje da ima i ostaloj deci polomi jaja.

Foto: Privatna arhiva

Kako ste ga proslavljali u detinjstvu?

Uvek sam volela da nosim jaja onim porodicama koje su nam bliske, od komšiluka da familije. Jaja i čokoladna jaja su se delila kao i radost i sreća prilikom darivanja.

Koju poruku imate za čitaoce i koja je vaša želja za Vaskrs? 

Da zajedno budemo srećniji u vremenima koja dolaze nakon ovog teškog korona perioda, da u nama vaskrsnu ljubav, tolerancija, razumevanje i radost.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pavle Ivković

#Maja Manojlović

#Uskrs

#Vaskrs