AKTUELNO

Jedva čekam da se sve ovo završi pa da konačno radim ono u čemu sam najbolja – kaže Maja.

Maju Berović dugo nismo viđali u javnosti, jer pevačica nije nastupala dugo i poštuje sve epidemiološke mere, ali Maja se juče pojavila na jednom događaju u prestonici, pa za medije otkrila kako živi u doba korone.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Berovićeva svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njeni stajlinzi i način šminkanja postali su uzor mnogim tinejdžerkama, pa je uspešna muzička zvezda otkrila koliko joj vremena treba da se sredi.

Ne mnogo, sati i po vremena. Mislim, za nekoga je to mnogo, ali za mene je malo. Odvikla sam se od spremanja i šminkanja, tako da mi ovo sada prija – rekla je Maja kroz smeh.

Maja se dotakla i svoje karijere, koja se trenutno nalazi na pauzi, kao i svim ostalim pevačima i muzičarima zbog trenutne pandemije koja vlada u svetu.

Nisam nigde nestala, bila sam kući kao i većina. Jedva čekam da se sve ovo završi pa da konačno radim ono u čemu sam najbolja. Pripremam svašta nešto novo samo da krenemo da normalno živimo – kaže mlada pevačica.

Na pitanje da li je potrošila štek s obzirom na to da dugo ne nastupa, a ulaže u svoju liniju šminke, Berovićeva je pozitivno iznenadila svojim odgovorom.

Pa nisu samo pare za život i sreću dovoljni – zaključuje Maja.

Autor: P.R.

#Maja Berović