AKTUELNO

Otkrila sve!

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović vratila se sa odmora u Meksiku preplanula i odmorna, te se odmah pojavila na jednom gradskom događaju.

Tom prilikom, ona je davala izjave za medije, a kako se već nedeljama piše o tome da je otpočela zajednički život sa dečkom Đorđem, ona je potvrdila ovu informaciju, te otkrila da li se nešto među njima promenilo.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija, Instagram.com

Ništa se ne razlikuje, sve nam je isto. I kad nismo živeli zajedno, mi smo dosta vremena provodili zajedno, ili je on bio kod mene, ili ja kod njega. Sve je isto, samo je sada nadograđeno - kaže Anastasija, a na pitanje da li je Ceca dala neki poseban savet kada je uplovila u zajednički život sa momkom kaže:

- Nije ništa. Ništa se tu specijalno ne menja, samo eto spavate zajedno i konstantno ste zajedno, ali to se dešavalo i ranije kad ja prespavam kod njega ili on kod mene.

Foto: Instagram.com

Ipak, Anastasija ne planira još uvek da se ostvari u ulozi majke, iako su mnogi možda pomislili da će joj se roditi majčinski instinkt zbog rođenja njenog bratanca Željka.

- Apsolutno ne! Svi očekuju da jeste, pre nego što se rodio mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instikt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega i kada sam hodala po kući kao hodajući leš, shvatila sam da još uvek nisam za to. Želim da uživam u mojoj mladosti, da putujem. Kad dođe dete, čovek mora da bude posvećen detetu 100%, tako da bih volela još malo da uživam u životu, a posle da se potpuno posvetim deci - iskrena je bila Anastasija.

Autor: N.V.