AKTUELNO

Šok!

Kristijan Golubović ušao je u "Zadrugu 4" kao oženjen, a gotovo svakodnevno naglašava da mu je porodica svetinja i da mu se ne može dogoditi afera sa nekom od atraktivnih devojaka koje ga okružuje. Iako je Aleksandra Nikolić još na samom početku izrazila simpatije prema njemu, on se momentalno povukao iz te priče, jasno joj stavljajući do znanja da je nezainteresovan i, pre svega, veran muškarac.

Međutim, preokret se dogodio kada je na imanje kročila Kristina Spalević, pevačica, koja je potpuno pomutila Kristijanu razum i pridobila njegovu pažnju u celosti.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kristina se ubrzo uselila u pab, gde se najpre sprijateljila sa Milanom Jankovićem Čorbom, a potom je javno priznala da je u istog zaljubljena. Iste večeri kad je bila na korak da završi u krevetu sa njim, pevačica je završila sa Filipom Carem, što je mnoge razočaralo, posebno Čorbu, koji se povukao iz tog odnosa. Baš tada, Kristijan i Kristina su se zbližili i postali gotovo nerazdvojni. Oni zajedno jedu, spavaju, a danima se polemiše o njihovom navodnom poljupcu, koji se dogodio u utorak u šteku.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ovaj odnos trese čitavo imanje u Šimanovcima, ali i kompletnu javnost, a ove Uskršnje fotografije jasno pokazuju varnice koje pršte, kada je u pitanju ovaj dvojac. Oni su nasmejani i srećni pozirali, a Kristijan je sve vreme smišljao nove poze, pa ju je u jednom momentu i podigao, dok je ona uživala u njegovom naručju.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M.I.

#Zadruga