AKTUELNO

Svojim humorom začinio je sve.

Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi, učesnici treće sezone "Zadruge" i voditelji emisije "Pitam za druga", ekskluzivno za portal Pink.rs otkrili su kako će obeležiti Veliki petak i Vaskrs, a Panda je podelio sa nama i jednu tajnu, koju javnost o njemu nije znala.

S druge strane, Kendi će ovogodišnji Veliki petak i Vaskrs provesti u krugu najbližih, porodice u Crnoj Gori.

Foto: Pink.rs

Uskrs je najradosniji pravoslavni praznik, koji svake godine provodim u krugu najbližih. Tako će biti i ove godine, s tim da će nas možda biti za nijansu manje zbog cele situacije, ali od 20 časova se gledamo na Red TV-u u emisiji "Pitam za druga" Od uskršnjih običaja ispoštujemo sve što treba, a što se tiče posebnih i specijalnih običaja, običaj je da uvek izgubim u tucanju jaja i da svake godine, normalno, zamenim čuvarkuću. Začudili su se ljudi kada sam rekao da za Veliki petak i Uskrs ne sklanjamo trpezu ceo dan, ako se to računa - počeo je Stefan.

Takođe, voditelj je objasnio ko je obično zadužen za trpezu, kada je u pitanju ovaj praznik:

Foto: Pink.rs

Uvek se time bavi moja draga majka a ove godine sarađivaće sa snajkom oko pripreme. Što se tiče seckanja sastojaka za rusku i piva, o tome se ja brinem. Kako vreme odmiče, sve su mi draža vremena kada sam bio bezbrižan i kada smo svi bili na okupu. Sada na te situacije gledam kao na uspomene - rekao je on.

Za sam kraj, Panda se obratio čitaocima portala Pink.rs, poželeo im srećne praznika, pa iskoristio priliku da se našali onako kako samo on to zna:

Voleo bih svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti da poželim srećne praznike, a u tucanju jaja pobeđuju svi osim mene - našalio se Panda.

Foto: Pink.rs

Autor: M.Ivanović

#Zadruga