AKTUELNO

Porodična drama Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića koja je potresla javnost, a u kojoj ga je pevačica optužila za nasilje i kidnapovanje sinova, nikako da se okonča.

Naime, Savićeva je alarmirala javnost i borila se da dokaže da joj je Jovančević prošlog aprila ukrao decu i bez njene saglasnosti ih odveo u Australiju, a nakon što je uspela da pravno dobije starateljstvo nad njima, ućutala se.

I dalje se nalazi u Srbiji, dok su njeni naslednici Maksim i Đorđe sa ocem u Australiji.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Dušan Jovančević ekskluzivno za ''Alo!'' kaže da su njegovi i Tanjini sinovi dobro, da su i dalje sa njim i da uživaju, te da Tanja nije izrazila želju i interesovanje da ih vrati.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

- Ne bih puno pričao na tu temu - rekao je na početku razgovora za „Alo!“ Jovančević i dodao:

- Sve je u redu i deca su tu, sa mnom. Tanja je u Srbiji i ne želi da dolazi po njih - rekao je on.

Podsećanja radi, Tanja Savić već godinu dana nije videla sinove, jer ih je njen suprug odveo sa sobom u Australiju. Od tada se borila da dokaže da su nelegalno napustili zemlju, te da joj se dodeli starateljstvo nad njima, kako bi mogla da ih vrati u Srbiju. U tome je i zvanično uspela pre nekoliko nedelja kada je sa zadovoljstvom izvestila javnost da će Maksim i Đorđe uskoro zauvek biti sa njom.

- Istina je da sam dobila decu! Jako sam srećna i jedva čekam da ih zagrlim - izjavila je tada pevačica.

Šta se od tada desilo i šta ju je sprečilo u nameri da im pohrli u zagrljaj, ne znamo, budući da se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić