AKTUELNO

Nastao rusvaj!

U nastavku emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su gledali i haos Bore Santane, koji je nastao nakon svađe sa Milicom Kemez posle emisije "Amidži šou". Bora se zakleo pred svima da neće biti sa Milicom nakon "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedino što Bori verujem, milion puta je to pričao... Rekao je da će ispeglati sve situacije, a da će kada izađe napolje živeti svoj život. To je jedino što verujem Bori. Filip Đukić i onaj klip iz izolacije, to je ono što Bora ne može da preboli. To ga muči i izjeda. Rekao je i da će sve da ispegla ovo da bi ispeglao, a kada ispegla, onda će ovo da se desi - istakao je Đedović.
Bora se milion puta zakleo u nešto, pa je prekršio. Koji su porivi u njima da se kunu. On je tu noć j*bao svoju, pa njenu... Bora nikada neće zaboraviti Filipa Đukića - dodao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nema veze sa Filipom - pravdao se Bora.
I ja bih se složio sa Đedovićem što se tiče Đukića. On ne može da podnese kada nju povežu, a jedno drugom rade sve iz inata - govorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znala da se ovo desilo, da je ljubio krst, da je mazao ulje iz manastira, nemam komentar na ovo. Smatram da ništa u "Amidžiju" nisam toliko strašno uradila da bi se on kleo. Samo sam bila smorena što je izabrao drugu osobu i letnji hit umesto mene. On kaže da je pogrešio. To što sam ja imala ovde odnos sa nekim, ne znači da sam nemoralna. Desila mi se zaljubljenost, bila sam u tom momentu iskrena, ni prva ni poslednja. Desilo mi se pod kamerama, bila sam neiskusna, nisam znala da će to obeležiti moj život, on nema pravo da mi zamera što sam bila sa nekim pre njega. Zadrugari su to predstavili kao da sam ga silovala, da sam bila pijana, ne smatram da sam uradila bilo šta gore nego što je ovde viđeno - ustala je Milica Kemez.
Boru bole svi muškarci. Stefan, Vladimir... - urlao je Lepi Mića.
Stefan to nikad nije rekao - pravdala se Kemezova.
Jeste - poručili su Lepi Mića i Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Od mene se ovde k*rva pravi mesecima! - besnela je Milica.
Problem je Filip Đukić! Više me ne pravi budalom! - zaključio je Lepi MIća.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.