AKTUELNO

Niko nije mogao ni da nasluti šta joj se dešava!

Popularna pevačica Sandra Čaprić raspametila je svojim nastupom učesnike "Zadruge" ovog utorka na gala žurki, posle koje je utiske podelila sa ekipom "Premijere".

- Bilo je super! Ja sam ušla tamo, kao da sam ušla među svoje drugare na žurku rođendansku... Da im se javim i da im dam podršku veliku, pošto im stvarno nije lako. Rekla sam im da budu jaki i da izdrže do kraja, a da je teška psihološka igra, jeste - kaže Sandra, koja je milionima gledalaca postala prepoznatljiva zbog učešća u "Pinkovim zvezdama".

Foto: TV Pink Printscreen

Iako s ovog muzičkog takmičenja nosi najlepše utiske, pevačica priznaje da isprva nije želela da se prijavi, jer joj u tom životnom periodu nije bilo ni do čega.

Ja sam tada bila u nekom "daunu", životnom stanju, jedino je porodica bila sve vreme uz mene. Oni su me naterali da se prijavim za "Pinkove zvezde", gde ja nisam htela ni da čujem tog trenutka jer tada su mi zapalili auto... Evo, danas to mogu da kažem. Kada sam krenula u karantin, prevrnula sam se sa drugim autom od mame i tate, jedva sam ostala živa. Ja nisam želela da gradim karijeru na takvim naslovima... Izašla sam sva u zavojima i pevala sam od Cece "Tačno je", sećam se kao da je juče bilo

Autor: D.T.

#Sandra Čaprić