AKTUELNO

Sve kako i dolikuje!

Na današnji dan svi pravoslavni vernici proslavljaju veliki hrišanski praznik Uskrs. Pevačica Aleksandra Prijović za portal Pink.rs otkrila je čemu se najviše raduje kada je ovaj praznik u pitanju i da li će joj sin Aleksandar pomoći u pripremi svih đakonija i onoga što odlikuje ovaj dan.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Porodično ćemo proslaviti ovaj praznik, naravno, kako i dolikuje, uvek se trudimo da ispoštujemo sve običaje, a sada je sve mnogo lepše sa našim sinom Aleksandrom - rekla nam je Aleksandra, te otkrila da li se Filipov i njen naslednik raduje prazniku i svemu što on nosi, s obzirom na to da ima već dve godine:
Nije on još toliko svestan svega toga, šta je praznik i šta predstavlja, ali svakako jeste više nego prošle godine. Mislim da će mu biti zanimljivo sada sve ovo oko farbanih jaja i svega što pripremamo, videćemo. Sigurno će morati Uskršnji zeka da dođe da sakrije jaja, verujem da će Aleksandru to biti zanimljivo da ih traži (smeh).

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Na kraju razgovora nismo mogli, a da ne upitamo Aleksandru šta će se naći od đakonija na njenoj prazničnoj trpezi i da li će sve ona pripremiti.

Sigurno će se naći neki moj specijalitet na prazničnoj trpezi, postala sam ozbiljno dobra kuvarica u poslednje vreme, tako da verujem da ću uspeti da pripremim sve i da ćemo porodično uživati - zaključila je Aleksandra za Pink.rs.

Autor: Nemanja Vujčić

#Aleksandra Prijović

#Uskrs

#Vaskrs