AKTUELNO

Tviteraši kažu da joj originalnost definitivno nije drugo ime.

Mlada, popularna pevačica Teodora Džehverović jedna je od najpraćenijih na Instagramu, gde svakodnevno objavljuje fotke kojima izaziva pažnju - nekada zbog stajlinga i lepote, a nekada i zbog provokativnih ideja za fotografisanje, od kojih mnoge nisu njene.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka prvi put je "uhvaćena" u novembru prošle godine, kada je u provokativnom donjem vešu pozirala na salašu, gde je hranila patke - Tviteraši su je ubrzo raskrinkali i obelodanili da je ideju ukrala od ukrajinske manekenke Ane Pergibenko, zbog čega je naišla na brojne negativne komentare.

Teodora je tada i sama priznala da je inspiraciju našla baš u manekenki, u čemu ne vidi ništa loše, a sada se ponovo "inspirisala" kod jedne inostrane TV zvezde, Nikol Vilijams. Ipak, ovaj put je otišla korak dalje, i iskopirala ama baš sve, što se ponovo obelodanilo na Tviteru.

Pevačica je napravila selfi na suvozačevom mestu, tik pored dečka vozača, u automobilu sa panorama krovom - isto kao i inostrana TV zvezda, a kao da to nije bilo dovoljno, zauzela je i identičnu pozu! Iste su im čak i naočare za sunce, a budući da ništa nije želela da prepusti slučaju, fotku je provukla kroz isti filter pre objavljivanja.

Uverite se i sami:

Autor: D.T.

#Teodora Džehverović