AKTUELNO

Tek naredne godine će praznik proslaviti sa ćerkom Petrom.

Nekadašnja najpopularnija “Modelsica”, Ivana Stamenković Sindi, na oduševljenje mnogih fanova devedesetih, najavila je svoj veliki povratak na muzičku scenu Srbije.

Modelsice su se prvenstveno istakle svojim fizičkim izgledom i atraktivnim atributima. Njihova ekstravagantna pojava napravila je pravi bum na domaćoj sceni. A u medijima do danas se zadržala samo Sindi.

Foto: privatna arhiva

Atraktivna pevačica je sada za Pink.rs dala veliki Vaskršnji intervju i tom prilikom otkrila da li će ovaj Vaskrs provesti sa ćerkicom Petrom, koja je na sudu pripala njenom bivšem suprugu.

Uskrs neću dočekati sa Petrom, jer je ovaj Uskrs sa ocem, a tek naredni sa mnom - otkriva Sindi.

A evo šta je vezuje za ovaj hrišćanski praznik i šta će joj ove godine posebno nedostajati.

Volim ovaj praznik jer me vezuje za detinjstvo i svu radost bojenja uskršnjih jaja, koju sva deca vole... Naravno, ove godine će mi nedostajati Petra, jer obe volimo kada smo zajedno kreativne i maštovite u šaranju i ukrašavanju uskršnjih jaja - priča bivša modelsica.

Foto: privatna arhiva

Kaže da sama farba svoja jaja, ali ne klasičnim - tradicionalnim bojama, nego posebnim metodama šaranja.

Ne koristim klasične boje, već kupim flomastere, lepljive trake, šljokice i dam mašti na volju.

Buduću da je u horoskopu rak-vaga, ovom prilikom za naš portal otkriva da li je u ljubavi više posesivna vaga ili emotivni, romantični rak.

I jedno i drugo, pa ko preživi... pričaće - dodaje Sindi kroz smeh.

Foto: privatna arhiva

Svi smo svedoci da iza sebe ima brak, iz kog je izašla sa traumatičnim posledicama. Sada za naš portal otkriva da li se pojavio muškarac zbog kog bi ponovo stala na ludi kamen i da li je to uopšte moguće kada je ova atraktivna brineta u pitanju.

Ne bih nikada stala na ludi kamen ma kakva se osoba pojavila... Nisam luda! - priča Ivana, kroz svoj, dobro prepoznatljivi osmeh.

Za kraj je otkrila poslovne planove i detalje o novim muzičkim projektima, koje publika željno iščekuje.

Radim dve nove pesme koje će biti u novom fazonu, koji slušaju današnji klinci i to zbog ćerke Petre. Uporedo radim i kolekciju trenerki pod mojim brendom - otkrila je Stamenkovićeva.

Foto: Instagram.com/ivana_stamenkovic_sindi_ika

Autor: M.M.

#Ivana Stamenković Sindi