AKTUELNO

Život piše romane!

Atraktivna pevačica Kristina Spalević, poslednjih nedelja privlači veliku pažnju učesnika, ali i gledalaca "Zadruge" zbog prisnog odnosa sa Kristijanom Golubovićem, a sada je utvrđeno da oboje imaju nešto zajedničko - verovali ili ne, oboje poznaju Staniju Dobrojević!

Foto: Pink.rs

Naime, na Kristininom profilu na Instagramu mnogi su primetili selfi totografije na kojima pozira ispred ogledala u stanu koji je svima odavno poznat - naime, pomenuti stan izgleda identično onom Stanijinom u Novom Sadu, a budući da im je lokacija ista, sumnja je još veća.

Foto: Instagram.com

Jedini detalj koji se razlikuje na slikama jeste sat izad šanka u kuhinji, a bela kuhinja, kao i barske stolice i ogledalo, ostale su na svom mestu.

Foto: Instagram.com

Da je zaista reč o istom stanu, potvrdila je i sama Stanija u izjavi za medije, i priznala da ga je izdala baš Kristini.

Podsećanja radi, i dalje se priča o Stanijinom i Kristijanovom odnosu tokom šeste sezone "Farme", a Golubović je sada blizak sa Kristinom - priče sada idu toliko daleko da zadrugari spekulišu da su se čak krišom poljubili tokom poslednje žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Kristina Spalević

#Stanija Dobrojević