AKTUELNO

Tek sada ju je upoznao!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Nenada Aleskić Ša.

Jasno je da je jadno što je tvoja žana uradila, da li misliš da je to namerno uradila da njenom zaštitniku Tomoviću stavlja srca?

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste namerno, ali kada pucaju u mene, nemoj da puce ćorcima, a za mene su ovo ćorci. Ona nije morala da ispadne kao ja, možda čak i gora. Ovo je za mene jako jadno. To je za mene ćorak - rekao je Ša.
Ovo nije čorak, ovo je pravi metak. Ali Ivani moram da kažem, nikako sa prijateljem i neprijateljem nikada, jer to najviše boli - rekao je Kristijan.
Nije me to pogodilo, veruj mi. Samo sam shvati ko je Ivana. i to je to! - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je sebi dala autogol, trebala je sama da tuguje. Dokazali su da je njihov brak bio šarena laža, videli smo sve kada su stigli papire za razlog. Ona je imala podršku cele nacije. Nju je to sa Tomovićem dovelo na niske grane, sada su ona i Nenad isti - komentarisao je Mića.
Ja sam govorio da je sve idealno i da nam je brak bajka - dodao je Ša.
Ovakve situacije su hit. Ne može niko da se filira toliko, ovde se sve vidi. Odakle njoj tolika želja sa popularnosti. Ovo je inat koji se možda pretvorio u nešto drugo - rekoa je Đedović.
Ona je pucala u njega, jer je on njoj pucao u srce - kometarisao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara molim te, ne lupaj zbog nas se razvodim - rekao je Ša.
Po meni to je klasičan inat, ona je htela da ga povredi, a ona misli da on ima još emocija prema njoj. Možda je htela da ga drmne. Ona ima apsolutno pravo da ima nekog pored sebe, ali samo da nije Vladimir, to bi bilo okej. Verujem da je Tomović izmanipulisao sa Ivanom i da ju je obrlatio da bi videli kako će Nenad da reaguje. Dobila je katastrofu, a inatom nekoga ne možemo da povredimo - rekao je Karić.
Od čega nju Tomović štiti, to mene zanima - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga