AKTUELNO

Žarila je estradom!

Važila je jednu od najpopularnijih pevačica dvehiljaditih godina, a njene hitove su svi pevali, a onda je, pre nekih desetak godina, naprasno odlučila da se povuče iz estradnog sveta i posveti se privatnom životu i odgajanju ćerke.

Foto: Printscreen YouTube

Ako se pomislili na Elmu Sinanović - pogodili ste!

Pevačica je žarila estradom početkom veka, a njeni hotivi "Ah, tugo, tugo", "Korak do dna", "Gradske priče" i dalje se na sav glas pevaju. Elma se 2018. godine vratila estradi i izdala novi album, ali ju je zadesila teška tragedija kada je njen suprug Smail Sinanović Magi preminuo nakon duge i teške bolesti. Par je 1997. godine dobio ćerku Huliju, a pevačica neretko na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije sa naslednicom za koju mnogi kažu da je ista ona.

Elma je bila popularna, ne samo zbog svojih pesama, već i zbog atraktivnog izgleda i mada se za sve ovo vreme dosta promenila i nabacila koji kilogram, mnogi komentarišu to da i dalje izgleda prelepo, a ona se sada konačno vratila muzici i ponovo snima i nastupa, na oduševljenje mnogih.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Elma Sinanović