AKTUELNO

Evo šta se dešava između poznatog para.

Posle priče da je između folkera Darka Lazića i njegove verenice Marine Gagić, sa kojom ima sina, sada definitivno pukla tikva, te da je došlo do raskida, pevač je priznao da su trenutno u svađi, ali da, kako kaže, "ništa nije ozbiljno".

Foto: Instagram.com

Marina je, podsetimo, obrisala sa društvenih mreža sve zajedničke fotografije sa verenikom, čak ga je i otpratila sa Instagrama, zbog čega su počele da kruže priče da su na vezu stavili tačku. Međutim, Darko tvrdi suprotno.

Pusti te priče, ceo život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj. Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno… Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porečkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej – objasnio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, njegova verenica Marina je danas ranije u toku dana, u izjavi za Blic, dodatno produbila sumnju svojim odgovorom na pitanje da li su tačne glasine da se razišla sa Darkom.

– Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem natpise – misteriozna je bila Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Darko Lazić

#Marina Gagić