AKTUELNO

Hit!

Zadruga, najgledaniji rijaliti u regionu, a i šire, obara sve rekorde gledanosti još od prve sezone. Ljubavne priče, tragične sudbine učesnika, porodični odnosi i komplikovane situacije među takmičarima doprineli su tome da publika već četvrtu godinu zaredom poklanja pažnju spektakularnom projektu ružičaste televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim što obara sve rekorde gledanosti na televiziji, Zadruga često ruši rekorde i na Jutjubu, gde se klipovi nađu pri samom vrhu trending liste. Zbog Zadruge gorije i društvene mreže, gde korisnici često prave smešne klipove od reakcija zadrugara. Nedavno je jedan takav klip postao popularan i u svetu.

Kanal koji kači smešne reakcije sa društvene mreže Tviter objavio je video gostovanja Miljane Kulić u emisiji "Zadruga - narod pita", kada se Kulićeva u isto vreme, na sebi svojstven način, zakašljala i nasmejala. Mnogi ljudi iskoristili su ovoj video kako bi se našalili zbog trenutne situacije u kojoj se svet nalazi, a osim što broji hiljade tvitova, ovaj video ima skoro pola miliona pregleda na Jutjubu.

Sada je ovaj kanal ponovo "izgoreo" zbog "Zadruge". Naime, objavljen je video prvog susreta Miljane Kulić i Leposave, čuvenog humanoidnog robota koga je osmislio i napravio Željko Mitrović, vlasnik ružičaste imperije.

Foto: Instagram.com

Ovaj video broji skoro 300 hiljada pregleda i ima skoro hiljadu urnebenih komentara.

"Čekajte, da li je to devojka koje se zakašljala i nasmejala u isto vreme?", "Čak i ona (robot) zna šta znači socijalno distanciranje", "Čak i robot izgleda bolje od mene", "Lejdi Gaga izgleda preslatko ovde", "Da li je Miljana realno postala poznata (u svetu)" samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Podsetite se i kako je izgledao ceo prvi susret Miljane i Leposave.

Autor: M. P.

#Zadruga