AKTUELNO

Bio je veoma cenjen i poštovan mešu kolegama!

Aleksandar Banjac, poznati kompozitor, aranžer i klavijaturista, iznenada je preminuo. Vest o smrti javnosti su saopštile njegove kolege, opraštajući se od njega putem društvenih mreža. Potreseni, ni sami nisu mogli da veruju šta pišu uz crno-bele fotografije, koje su zatim osvanule na njihovim profilima.

Foto: Instagram.com/aleksandar_banjac

– Stoj! Nisam znala da ti kažem, mili moj… Počivaj u miru dragi Baki. Ne mogu da verujem da ovo pišem… – uz emotikon slomljenog srca objavila je Jelena Tomašević.

– Zbogom moj dobri Baki, zbogom… – poručio je Sergej Ćetković.

– Zanemeo sam. Ne postoje reči – napisao je Nikola Demonja uz crno-belu fotografiju Banjca.

– Šta je ovo, ljudi moji… Ja ne verujem više… – napisala je na Instagramu Ivana Peters.

– Počivaj u miru, Baki moj… – oglasio se i Mirza Selimović, čim je čuo tužne vesti.

– Magični Baki, u našim srcima hodaćeš večno svojim dirkama. U miru putuj s anđelima. Već nam nedostaješ! Vole te tvoja braća… Đule, Srba i Gaga – oprostio se putem Fejsbuka muzički sastav Van Gog.

Aleksandar Banjac rođen je 22. decembra 1976. godine u Ćupriji. Talenat za muziku počeo je da pokazuje još kao dete. Srednju muzičku školu završio je u Novom Sadu, gde je kasnije upisao i Akademiju umetnosti. Bio je član „Vojvođanskog omladinskog orkestra”, te „Big Band-a RTV Novi Sad”. Tokom bogate karijere, sarađivao je sa najvećim imenima, bio član koncertnog orkestra Zdrava Čolića i drugih.

Foto: Instagram.com/aleksandar_banjac

Autor: M.M.

#Aleksandar Banjac

#Ivana Peters

#Jelena Tomašević

#Sergej Ćetković

#Van Gog