AKTUELNO

Ovaj Vaskrs ćemo provesti porodično u proširenom sastavu – rekla je Nikolina.

Pevačica Nikolina Kovač otkrila je u ekskluzivnom prazničnom intervjuu za Pink.rs kako se sprema za najradosniji pravoslavni praznik - Vaskrs i čemu se najviše raduje.

Foto: privatna arhiva

Kako ćete ove godine provesti Vaskrs i da li se nešto razlikuje od prethodnih? 

- Ovaj Vaskrs ćemo provesti porodično u proširenom sastavu, jer idemo kod mojih roditelja za Sarajevo i za praznik cemo svi biti zajedno, što me jako raduje.

Koje vam je najlepše sećanje na ovaj praznik? 

- Pa to divno sećanje na detinjstvo, i brat i ja smo se uvek sa posebnim žarom radovali Vaskrsu, tom takmičenju u kucanju sa jajima, mislim da je to za svako dete poseban doživljaj i zaista sećanja na takve trenutke imaju posebnu čar.

Foto: privatna arhiva

Kako Nikolaj i Nikoleta doživljavaju Vaskrs i da li su uzbuđeni? Ko najviše pobeđuje u kucanju jajima, Saša, ti ili pak neko od dece?

- Nikoleta ima šesnaest meseci i ona još uvek nije u potpunosti svesna praznika, što je normalno, ali je mnogo vesela i raduje se svim tim trenucima koji sa sobom nose posebnu, blaženu i divnu energiju. A Nikolaj je taj koji se trudi da nas sve pobedi u kuckanju i preuzbuđen je što idemo kod bake i deke, i što ćemo svi biti zajedno. Nikolaj je najuporniji on dok nas sve ne pobedi ne odustaje. Praznici su za decu posebna radost i zaista se uvek trudimo da ih proslavljamo zajedno uz mir, radost i blagostanje.

Autor: Predrag Radosavljević

#Nikolina Kovač