AKTUELNO

Šta je smislio?

Priveo se kraj emisije "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru, kako bi odabrao svoja dva potrčka.

Nakon brutalne podele budžeta i tih stvari, mnogim ljudima je potreban odmor, da se odmore tamo u izolaciji. Ja sam poslednje 4 odmarao tamo 3 nedelje, ispao mi disk od onog kreveta. Stvarno treba dosta ljudi razmisle o tim stvarima - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu su Rialda, stari mačak Nataša, Sandra, Dragana, moj prijatelj Fran. Ne bih dizao ljude. Za muškog ću odabrati prijatelja Frana, jer je on mene. A što se tiče ženske osobe, razmišljam o više osoba. Moja druga osoba biće Sandra Rešić. Ona nikada nije bila tamo, predala se rijalitiju, dosta si iscrpljena od svih odnosa. Tako da moji potrčci su Sandra Rešić i Fran Pujas - rekao je Car.
Ne sme p*čka da pošalje Paulu - dobacio je Đedović.
Ne razumem poentu stavljanja nas zajedno. Ako je gledao po tome koga najviše ne podnosi, to mi je ok. Fran i ja se družimo, družićemo se, biće nam super. Razmišljaćemo kako ćemo sa velikim parama izaći odavde, a ti kako ćeš da moliš po Crikvenici - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran treba malo da odmori, ima malo oscilacija i problema u vezi - nastavljao je Car.
Video si da Fran grli Sandru, da ide u krevet kod nje - pričala je Nadica Zeljković.
Prokomentarisao bih. Biće mi dobro sa Sandrom u izolaciji, a ako ste spremni neki ritual da mi napravite, uradite to - istakao je Fran.
Ispada kao da si Minu razdvojio od Frana - dobacio je Karić Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda sam napravio Mini uslugu, ne cveta im cveće... - govorio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.