AKTUELNO

Biće haosa!

Borba za nasledstvo Predraga Živkovića Tozovca je počela. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, u celu priču se uključio njegov vanbračni sin Svetozar, koji je angažovao advokate kako bi dobio ono što mu zakonom pripada. A istim putem će, kako tvrde dobro upućeni izvori, krenuti i Tozovčev drugi naslednik iz Amerike!

Foto: Printscreen YouTube/TVKopernikus

Pevačeva supruga Mima, s kojom se venčao tokom pandemije korone posle 40 godina zajedničkog života, ostala je zaprepašćena kad je sve to saznala! Ona se nadala da će upravo njoj pripasti celokupna imovina, ali stvari, izgleda, ne idu tim tokom. Saznanja Kurira govore da su se njegovi sinovi uključili u ostavinski proces i da će odluka o podeli pasti na sudu! A ima i šta da se deli. Reč je o porodičnoj kući u prestonici, zatim dva stana, takođe u Beogradu, i novcu na računima.

- Ona se šokirala kad je čula šta se dešava! Ne pada joj na pamet da im išta daje. Pokušaće na sve načine da ih spreči da dođu do bilo čega. Spremna je da na sudu ide do kraja samo kako oni ne bi ništa dobili. Ona ima vrlo loše mišljenje o njima i ne želi da dobiju išta od nasledstva koje je ostavio Tozovac - kaže izvor, odlično upućen u situaciju.

Foto: E-Stock/Masanori Yoshida

Glasine kako je čuveni pevač napisao testament i u njemu odlučio kome šta ide ne odgovaraju istini:

- Ne postoji testament, pa će se sve rešavati pred sudom! Tozovac uopšte nije želeo da bavi tim stvarima, pa nije napisao nikakav testament.

Izvor navodi da bi u celoj priči najbolje mogao da prođe 36-godišnji Svetozar, njegov naslednik koji živi u Beogradu i koji neodoljivo liči na oca.

- Svetozar će potražiti na sudu šta misli da mu pripada. Isto će pokušati i njegov sin iz Amerike. Svetozar je u dosta boljoj poziciji jer je bio u kontaktu sa ocem i već je krenuo po svoj deo nasledstva - zaključuje sagovornik Kurira.

Autor: N.V.