AKTUELNO

I drugi koncert, pod nazivom "Jelena i prijatelji", bio je više nego uspešan, a u publici je imala posebnu podršku.

Popularna pevačica Jelena Tomašević priredila je po drugi put noć za pamćenje svojim obožavaocima kada je 4. novembra održala još jedan spektakularni koncert u prepunom Centru "Sava".

Kolege Saša Kovačević i Emina Jahović ishvalili su Jelenu s kojom su imali čast da pevaju na njenom koncertu, a gospođa Sandal je čak izjavila da je "Jelena naš najbolji vokal".

Posle tročasovnog nastupa, Jelena je prve utiske podelila sa ekipom emisije "Premijera", najgledanije emisije o poznatim ličnostima u regionu.

Foto: Jelena Tomašević; Foto: Youtube

- Meni je bilo predivno večeras. Prošla je tenzija koja je postojala pre prvog koncerta u Sava centru. Večeras sam bila, čini mi se, opuštenija, pa sam malo više i uživala - rekla je ona i priznala da je posebno srećna zbog toga što je njena ćerka Nina bila u publici sa tatom Ivanom Bosiljčićem, koji nije skrivao oduševljenje koncertima svoje supruge.

Ukoliko ste propustili današnju epizodu “Premijere”, možete je pogledati u repriznim terminima na televiziji Pink u 15 časova i u ponoć, kao i na zvaničnom kanalu ove emisije na Jutjubu.

V. T.

'